Park Min Young Ungkap Cerita Persahabatannya dengan Jessica SNSD

park min young - jess Pada tayangan wawancara 14 September acara KBS 2TV ‘Entertainment Weekly’, Park Min Young menceritakan kisah persahabatannya dengan member SNSD, Jessica.

Selama wawancara, Park Min Young bercerita jika ia dan Jessica baru-baru ini mengunjungi water park sambil menikmati waktu luang bersama-sama. Selain itu, aktris yang pernah dikabarkan berpacaran dengan aktor Lee Min Ho ini juga mengungkapkan jika ia sudah mengenal Jessica sejak lama dengan berkata, “Kami sudah mengenal satu sama lain lebih dari 10 tahun lamanya dan aku mempercayai serta mengandalkan Jessica.” sekaligus menunjukkan jika mereka memang berteman dekat.

Sementara itu masih dalam acara yang sama, Park Min Young juga menunjukkan foto dirinya bersama Jessica yang kemudian menarik banyak perhatian penonton dan mengomentarinya dengan kalimat-kalimat seperti, “Tak pernah tahu jika mereka teman dekat”, “Entah mengapa mereka seperti punya kemiripan” dan “Lebih dari 10 tahun? Itu sangat menakjubkan.

 
Source: hikpop

Advertisements

18 thoughts on “Park Min Young Ungkap Cerita Persahabatannya dengan Jessica SNSD”

  1. SNSD in Jakarta: The girls
    have become women

    Asia’s biggest girlband launched its world tour with a concert in Jakarta on Saturday.

    The South Korean group, known back home as So Nyeo Shi Dae (SNSD), but famous overseas as Girls Generation, were in the city to hold their first solo concert as part of their Girls & Peace world tour.

    The eyes of thousands of fans at Mata Elang International Stadium in Ancol, North Jakarta, were fixated on a screen watching holographic images of the nine-member group dance when suddenly the real Girls Generation emerged in the center of the stage from below.

    The girlband — famous for their ability to dance in harmony while wearing tall high heels — then responded to ear-deafening screams by shaking the whole stadium with renditions of their hits “Hoot”, “The Boys”, and “I Got a Boy”.

    “Apakah anda tunggu kami?” (Have you guys been waiting for us?) said 24-year old Sunny, after the group finished performing their introductory songs.

    “Selamat sore, Indonesia! Aku Sooyoung! Aku cinta padamu!” [Good evening, Indonesia! I’m Sooyoung. I love you all!] said another member, to which the crowd responded with very loud cheers.

    The performance of the popular group, comprising Taeyeon, Jessica, Sunny, Tiffany, Hyoyeon, Yuri, Sooyoung, Yoona and Seohyun, was not a letdown for fans, as it was a full-package, memorable piece of entertainment.

    The members wore cute, all-pink outfits when singing “Say Yes” and “Dancing Queen”, before transforming during the performance of “Mr. Taxi” and “T.O.P.”, donning the black jackets and tight breeches, with glow-in-the-dark yellow highlights.

    The atmosphere heated up when Girls Generation upped the tempo performing “Paparazzi” and “Run Devil Run”, inevitably causing some male fans – trying to stay calm and holding back from the beginning – to start moving their hips, dancing in time with the music and shouting the members’ names.

    The two songs were arguably the most memorable part of the performance, during which each of the band’s members – all clad in elegant, red-and-black short skirts – danced in separate windows lit by fast-changing disco lights.

    All nine Girls Generation members then took turn singing and dancing, with the lights quickly changing color depending on which member was singing. At the same time, a gigantic screen in the background zoomed in on the soloist.

    Despite their impressive dancing ability, Girls Generation have long been known for their mediocre singing, except for the mellow-voiced Taeyon.

    However, the group silenced critics with an a cappella rendition of “Baby Baby”. Tiffany, Seohyun and Jessica wooed the audience with their improved vocals when performing – a live performance, not a lip sync – wearing white wedding gowns.

    “I’m surprised. Their voices are actually great — this shows that they have more than just pretty faces,” one journalist said while witnessing their performance.

    The latest concert in Jakarta also reflected the ongoing transformation of Girls Generation, which had previously presented the band members as cute idols with a girl-next-door image.

    The beats of their songs combined a delicious flurry of pop with hip-hop and techno, with lyrics and choreograph that were far from the innocent and playful image the girlband initially presented in early music videos such as “Gee” and “Kissing You”.

    “I see that they have become more mature now,” said Adrian Husni, a Jakarta fan who attended the concert with a friend.

    The three-hour show concluded with “Twinkle”, with all nine members coming to every corner of the stage to wave goodbye to fans, promising to return to hold a concert again in Indonesia in the future.

    Putri Avicenna, a 24-year-old enthusiast of Korean-pop music, said that she was very impressed with the whole concept of Girls Generation’s concert, arguing that it could be used as example for Indonesia on how to develop its entertainment industry.

    “It’s really worth it for entertainment,” she said, noting that the concert “is not just about singing and dancing” as it paid careful attention to details such as moving images, costumes and lighting and matching them with the songs selected, before combining all those factors into one whole big music concept.

    “The artists are great performers, too — maybe because they had to endure prolonged process before joining the entertainment industry,” Putri explained. “It’s different compared to in Indonesia, where some artists are not prepared, becoming one-hit wonders only.”

    sumber: Jakarta Post

    wah lumayan loh dapet sanjungan tentang SNSD 🙂

  2. Yah, udah gak heran sih kalo Park Min Young ini unnie yang paling deket ama Jessica. Btw where are you now, Jessica? Semua SONE heran karena lu kagak ada di bandara Incheon pas pulang dari Jakarta. Disini pun gak ada kabar tentang lu yang katanya masih disini n belum pulang ke Korea.

    1. to be honest pertengahan tahun ini scedhule dia ga banyak, paling pemotretan majalah, CF, etc.
      tapi dia tetep konsisten nyanyinya sebagai main vocalist 2, dia tetep memberikan yang terbaik, dapet pujian juga kan dari jakarta post 🙂
      pasti dia juga bored kan misalkan ga ada jadwal jadi mending dia juga liburan sambil menghilangkan jenuh, kesal, atau hal2 yang terpendam yang cuma bisa menghilangkan sesaat dengan cara menikmati waktunya sendiri.
      se ga ada scedhulenya dia juga tetep aja punya kesibukan sendiri hasilnya design some clothes buat brand iklannya 🙂 ternyata kan dia punya banyak talent terpendam macam design clothes walaupun dia memang fashionista, belum lagi modeling dia juga jago 🙂
      siapa tau loh dia juga punya proyek sendiri bisnis di dunia fashion, untuk dapet ide itu kan butuh dalam keadaan tenang, nah sambil liburan jalan2 dapet inspirasi lebih buat bisnis, desgin, dll ^^
      jangan khawatir nanti dia juga update kok 😀

      1. nah sambil jalan2 terus misalkan dapet inspirasi nanti idenya langsung dituangin dan jadi hasil deh 🙂

      2. Iya nih, ane nungguin update dari weibo-nya aje, soalnya ane khawatir ama dia udah 2 hari ini gak ada kabar. Bener kata situ gan, dia sering ngilang tanpa ada kabar kayak ninja. XD

  3. Jessie selalu romantis dengan unnie hahaha XD, Kalo park mi young sama jessica udah bukan rahasia lagi buat SONE, Terutama gorjess, pasti tau gimana deketnya mereka ber dua

  4. —> Park Minyoung said if she has to be in an isolated island she wants to be with Jessica. “jessi became so mature so I can rely on her”

    ga tau mau komen apa haha. Jessi sama unnie2nya memang banget banget.

  5. wow…Park Min Young makin cantik aja….
    wah…persahabatan Park Min Young dan Jessica SNSD bener2 luar biasa!!!
    tidak mudah menjalin persahabatan dgn waktu yg lama yaitu 10 tahun atau bahkan lebih dr 10 tahun!!!
    SONE, pasti udh tau sejak Jessica msh sekolah dan bahkan sebelum debut, Jessica udh sahabat karib dgn Park Min Young…
    bagi publik umum aja, membina persahabatan 5 tahun aja itu susah nya minta ampun…
    banyak tantangan dan lika-liku nya, apalagi bagi kita para cewek2..itu bener2 susah..
    suka meliat persahabatan Jessica dan Park Min Young….moga langgeng terus sampai selama nya….amin…
    moga Park Min Young dan Jessica makin sukses…amin…
    SNSD dan Park Min Young fighting….

Comments are closed.