Park Min Young confirm to romance Micky Yoochun in Sungkyungkwan Scandal


Dengan mundur nya aktris Jung Da Young, aktris Park Min Young maju sebagai pasangan Dong Bang Shin Ki Micky Yoochun di saeguk drama ‘Sungkyungkwan Scandal’

Park Min Young akan menjadi Kim Yoon Hee, seorang gadis penuh semangat yang akan memperjuangkan apa yang dia inginkan. dia akan memenangkan hati Micky Yoochun dengan pesona nya.

Park Min Young bisa ditemui dibanyak drama spt MBC High Kick sebagai debut nya, dan terkenal dikalangan fans Big Bang ketika menjadi model MV Haru Haru menjadi cewek yang direbutkan oleh TOP dan G-Dragon.

Park Min Young mengatakan ‘saya tahu semua orang menaruh harapan besar dalam drama ini, saya akan melakukan nya dengan baik karena saya ingin melakukan nya, dan saya senang bisa masuk dalam peran di drama ini’
source: hankyung

About these ads

17 thoughts on “Park Min Young confirm to romance Micky Yoochun in Sungkyungkwan Scandal

  1. woah park min young onnie nomu yeppeo
    smoga dramanya sukses
    yuchun oppa and minyoung onnie hwaiting

  2. Park Min Young eonni cantik bngt
    Smg ajh sukses

  3. Pingback: Tweets that mention Park Min Young confirm to romance Micky Yoochun in Sungkyungkwan Scandal « koreanindo -- Topsy.com

  4. Cantik. . .

    Gw stuju dy dipasangin ma yoochun oppa. . .

    Bahkan menurut gw park min young jauh lbh cantik dr pd jung da young. . . *menurut gw nie*

  5. cucokz la…
    :D

  6. trnyata cwe haru haru!!! kekekeke
    cantik… cucok ama Yoochun Oppa…
    moga dramanya sukses!
    Fighting! :D

  7. YOOCHUN OPPA HWAITING!!!
    siapapun yang jadi pemeran ceweknya ga’ masalah…
    asal ga’ ada adegan yang macem”….^^
    HWAITING!!
    ALWAYS KEEP THE FAITH!!

  8. baguslah bukan si “sikat wc berjalan” jesika snsd yang dipake,,,,
    huffff

  9. nie cwe atu emank cantik,,,
    pa lagi pas di haru”,,,,
    hwaiting daaa,,,,

  10. Baza firm online business directory includes thousands of business contacts of Polish companies to meet the unique needs of both businessmen and customers. You can also find the basic information on thousands of Polish companies. This catalog firm database helps countess residents in Poland, nearby and overseas customers to locate their business needs without more rounds in the streets and corners. The online business directory is filled with the contacts and information of hundreds of new Polish companies each day, which helps the people to pick the exact choice.

    Just clicks for contacts. This is for what Polskie firmy database is designed for. It is easy to get enrolled in the list of companies through this free business directory. What you need is to make some clicks to complete your form. These exclusive business directories provide opportunity to add independent information about your companies. There is not need to sent mail to call to intermediaries to get the exact details of your company. The details are made readily available to the customers and other business providers. It is this unique characteristic which made Baza firm database the favorite online directory to search for Polish companies.

    Poland companies database companies are kept in systematic and scientific manner, which are designed for easy and flexible use. Search is made very easy with flexible search options. No matter, if you do not know the exact location or the name of company you are searching. Just make a simple search like you make in search engines like Google, Yahoo or MSN. Start with the location, starting name of business or nature of business. You can get the detailed listing for what you search in this Katalogi firm database. Spending some seconds will surely get the details of the company you search for.

    With the benefits of the most modern techniques of database management and filtering searchers are designed in several modes to fulfill the needs of businessmen and common people. Panorama firm database is one step solution to find all the online websites at one place. Countless businessmen and customers within Poland and round the globe are using this firm exclusively designed for Polish websites to get their contacts and locations. This Spis firm directory is the perfect business navigator which helps you easy access to the information and contacts to countless new clients.

    In the present world search in the net is the best solution to collect information. But happens the links takes your from tail to tail and leads to search till sweats. Unfortunately, most of the searches take you in this way. Polskich firm online business directory for Polish companies is entirely different from the scene. You can get the details right on your click without the need for opening a new window. Make use of this opportunity provided by this online directory to double your contacts and business. Get enrolled in the business listings now itself to enjoy business calls right from the moment. It is best solution for search, which doubles the contacts and business.

  11. gw tw ni cewek di drama i’m sam, tonton dech ad TOP bigbang n lee min ho y..
    sumpah ni cewek cute abis di drama it, ska gw, palagi skrg d pasangin ma idola no. 1 gw..
    smg film y bakal sukses sprt yg diharapkan…!!!

  12. eonnie yg d film i`m sam itu kan?????

    cntikkk bgd……….

  13. Hwaaa
    Park Min Young yg maen psti bkal nton w…
    Nih Park Min Young w dah ngfans dr dy maen i’m sam breng TOP….
    Sukses bwt nih saeguk !!!

  14. Good luck aja. .!

  15. kakak yang ini cantiiikk banget… suka deh…
    namanya jadi inspirasi buat nama persia sayah.. men yong..

    sorry onnie, tapi ane ngfans,, cantikk siihh…

  16. saya mohon bantuannya…
    saya minta alamat email anda…
    untuk diundang bergabung jadi account http://www.lockerz.com itu juga bagi yang belum punya account lokerz…
    daftar di lockerz gk bisa daftar sendiri langsung. harus didaftarin sama yang udah punya account lokerz.
    maka saya minta email anda..
    ntar informasinya akan saya kirim lewat email anda,…
    klo udah daftar gpp kok gk diurusin juga….hehhee…yang penting anda daftar aja dulu…
    tolong kirimin email anda ke email needforthink@gmail.com
    untuk lebih jelas informasi lockerz bisa dilihat di
    http://tips-trikbisnisonline.blogspot.com/…/lebih-jauh-tentang-lockerzcom.html

    terima kasih buat waktunya…maaf mengganggu.

  17. yoochun oppa FIGHTING!!!

Comments are closed.